Підрядник за власний рахунок замінив неякісну бруківку на вулиці Комарова (відео)

27.07.2019

Минулого року на вулиці Комарова, біля парку «Жовтневий» тротуар вимостили бруківкою. Однак, цього року під час обстеження з’ясувалося, що бруківка почала розсипатися. До підрядника була направлена відповідна претензія і він у місячний термін замінив 750 квадратних метрів неякісної плитки. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.  «Минулого року Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради був замовником робіт з капітального ремонту тротуару на вулиці Комарова (поруч з парком «Жовтневий»).

Весною під час щорічного обстеження об`єктів дорожньої інфраструктури, ми виявили, що після зими на цьому тротуарі нещодавно влаштована бруківка почала розсипатися.

Згідно з договором підряду, гарантія на цей об’єкт становить п`ять років. Тому мною було направлено претензію до підрядника, щоб він згідно з гарантійними умовами замінив неякісну плитку.

Результат: у місячний термін підрядник за власний рахунок повністю замінив всю браковану тротуарну плитку на нову», – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини