Федорук не погоджується з тим, що програв вибори

23.07.2019

Він не програв вибори, а просто не переміг. Про це Микола Федорук написав на своїй сторінці в мережі фейсбук.

На думку Федорука ним багато зроблено, тож він має чим пишатись, і гордий, що зумів бути продуктивним міським головою та відповідальним народним депутатом.

За словами Миколи Федорук він ніколи не брав участі у корупційних схемах та оборудках, ніколи не використовував нечесної гри щодо своїх опонентів.

Також він побажав переможниці парламентських перегонів виправдати довіру людей і працювати на благо чернівчан та зміцнення Української держави.

Нагадаємо напередодні виборів з’явились результати соцопитування, за результатами якого, Микола Федорук здобував на окрузі переконливу перемогу над представницею «Слуги народу» Оленою Лис. Зазвичай викревлені результати подають для того щоб вчинити тиск на виборця і переконати тих хто не визначився, голосувати за лідера та йти за більшістю, керуючись так званим «ефектом натовпу». Опитування проводили Центр соціологічних досліджень ЧНУ (Віталій Докаш), ГО “Інститут місцевого самоврядування” (Сергій Яремчук) та Чернівецька облорганізація товариства “Знання України” (Ярослав Курко).

Нагадаємо діючий народний депутат Микола Федорук не зміг переобратись на дострокових виборах у Верховну Раду по 201 виборчому округу. Перемогу тут здобула представниця партії «Слуга народу» Олена Лис. Її підтримали 24243 виборці (34,66%). Миколу Федорука підтримало 9298 чернівчан (13,29%).

Коментарі
  • Сидіть у Zатишку та чекайте на прокурора, пане білий та пухнастий Вседорук!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини