У Чернівцях чоловік намагався винести з дільниці виборчий бюлетень

21.07.2019

Станом на 18:00 поліція Буковини зареєструвала 24 звернення, пов’язаних із виборами до Верховної Ради України

За результатами перевірки отриманих повідомлень, поліцейські склали три адміністративні протоколи. За рештою звернень тривають перевірки.

Приблизно о 15-й годині на спецлінію «102» звернувся голова однієї з виборчих дільниць на території Чернівців. Заявник проінформував, що після отримання бюлетеня невідомий чоловік зім’яв його та виніс за межі виборчої дільниці, порушивши цим самим вимоги виборчого законодавства, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Ще одне порушення, пов’язане з бюлетенем, мало місце у Вижницькому районі. У селі Карапчів 62-річний місцевий житель пошкодив виборчий бюлетень.

Також поліцейські зареєстрували звернення чернівчанина, який поскаржився, що через відсутність паспорта громадянина України він не може отримати бюлетень для голосування.

Під час моніторингу мережі інтернет робоча група Ситуаційного центру ГУНП виявила публікацію про розміщення агітаційного постера неподалік виборчої дільниці у селі Луковиця Глибоцького району.

Окрім цього працівники Ситуаційного центру обласного управління Нацполіції виявили статтю про запрошення на парламентські вибори, які було викинуто і не доставлено до виборців.

Працівники поліції перевіряють два звернення осіб з інвалідністю, які є жителями Чернівців. Зі слів заявників, до них не прибули представники дільничної комісії для голосування вдома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини