Активісти перекрили проїзд вантажівок через Хотинську (фото)

15.07.2019

Активісти, які анонсували на сьогодні перекриття вулиці Хотинської для вантажного транспорту, який розбиває вулицю, перекрили в’їзд для вантажівок у Чернівці у двох місцях, Новий Киселів та Магала (білий дім).

«Ми змушені виходити на дорогу та перекривати рух вантажних авто ,які рухаються вул.Хотинською , розбиваючи і без того неякісне покриття. Кабмін, в особі п. Гройсмана не звертає уваги на звернення влади м.Чернівці та громади міста на стан відрізку маршруту М 19», – зазначив організатор акції Юрій Ковалець.

Станом на 12-ту годину у вимушеному заторі в Новому Киселеві стоять 19 вантажівок.

У патрульній поліції повідомили,  що проїзд містом вільний для всіх транспортних засобів крім вантажних. Вантажні ТЗ зупинять у двох місцях, Новий Киселів та Магала (білий дім). Поліцейські забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху, а також інформують учасників дорожнього руху про проведення активістами безстрокової акції.

У Магалі патрульні працюють спільно з укртрансбезпекою, у разі підозри про перевантаження ТЗ здійснюється ваговий контроль. Вантажні ТЗ, які рухаються в напрямку Порубного проїжджають безперешкодно. Вантажні ТЗ, які рухаються в напрямку м. Сторожинець рухаються через об’їздну до вулиці Головна, де повертають на вул. Південно-Кільцева – Г. Майдану – Рівненська – Сторожинецька.

Фото: “Чернівецький промінь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини