Замість того, щоб займатися проблемами міста, Каспрук їздить у відрядження, – Віталій Михайлішин

11.07.2019

Колишній керівник Чернівців Віталій Михайлішин вважає, що за останні п’ять років наше місто суттєво деградувало і винний у цьому виключно міський голова Олексій Каспрук, який своєю бездіяльністю довів місто до такого стану. Таку думку він висловив в ефірі програми «Відверто» на телеканалі «Чернівецький промінь».

«За останні п’ять років ми бачимо повну бездіяльність. Я говорю зараз про міського голову, який розповідає, що йому всі заважають. Але ж вся виконавча структура підпорядковується міському голові. Потрібно знати всі проблеми міста. Для ремонту доріг необхідно вчасно готувати технічні умови та оголошувати тендери. Потрібно вчасно готуватися до нового навчального року, опалювального сезону зими. Не їздити у відрядження. Коли не побачиш, Каспрук постійно відрядженні. Його не цікавить наше місто. А місто треба любити. Ним треба жити і у вихідні дні і в нічний час. Не важливо який день, чи яка година потрібно збирати наради, реагувати на ті проблеми, що виникають», – зазначив Віталій Михайлішин.

Зайвим підтвердження слів Михайлішина є той факт, що саме у розпал сезону ремонту доріг підготовки до навчального року та опалювального сезону,  Каспрук на два тижні поїхав у відрядження до Канади.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини