Салагора звільняють з посади начальника Чернівецької митниці

09.07.2019

Про це на своїй фейсбук сторінці повідомив в.о. голови Державної фіскальної служби України Олександр Власов.

Таке рішення очільник ДФС прийняв за результатами наради в Ужгороді.

«За результатами наради в Ужгороді я прийняв рішення про увільнення від виконання обов’язків керівників чотирьох митниць західного регіону – Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької. Цю роботу будуть виконувати фахові спеціалісти з числа керівного складу митних департаментів ДФС», – написав Власов.

Також, враховуючи, що на Чернівецькій митниці було чи не найбільше контрабанди, наша митниця першою матиме стаціонарний скануючий пристрій, що практично унеможливить контрабандні потоки.

«Також будемо підключати технічні засоби митного контролю: сканери, ваги, системи фото-, -відеофіксації. Перший стаціонарний скануючий пристрій запускаємо до кінця липня на пункті пропуску «Порубне» Чернівецької митниці ДФС, що на кордоні з Румунією. Контрабанді буде складно пройти непоміченою!», – зазначив у своєму дописі очільник ДФС

Коментарі
  • Теперь будет время для перелистывания антикварных листовок(кстати нужно спросить откуда такая коллекция?) Галифе и шашку конфисковать (в связи с законом о декоммунизации).

  • Увольнять его надо было еще в 90-х годах. Сейчас не имели бы на такой должности такого ХАМА!

  • Тепер завдання всієї громадскості краю не допустити втечі цього злодія за кордон, проведення справедливого суду та призначення законного покарання!!!

  • Власов розвів Зеленского з цими звільненнями, як котеня. Салогору оформили щорічну відпустку на 59 діб. Максимальний термін відпустки. Ніхто нікого не звільнив.

  • Салогор- ворюга накрав стільки грошей, що купить з потрохами усіх правоохоронців разом з жлобами-прокурорам і буде собі відпочивати на берегах Іспанії до кінця свого нікчемного життя. Ніхто його не посадить бо купить всіх!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи