Віталій Кличко: Я готовий допомагати Оксані Продан змінювати Чернівці, зробіть лише правильний вибір

08.07.2019

Брати Клички учора завітали до столиці Буковини. Віталій і Володимир спочатку відвідали Форум «Відверта розмова з братами Кличко про #перемогу», на якому зібралися підприємці, активісти, депутати. Після цього брати Клички відвідали Петрівський ярмарок, влаштували автограф-сесію і зробили спільне фото з усіма охочими на відкритій зустрічі на площі Пресвятої Марії.

Віталій Кличко розповів, що він пройшов з Оксаною Продан «вогонь, воду і мідні труби». За його словами, вона багато зробила у парламенті для місцевого самоврядування,  адже вона представляла його як голову Асоціації міст України у Верховній Раді, і він хоче, аби її обрали у наступний парламент.

«Я готовий допомагати Оксані Продан змінювати Чернівці – залучати кошти у місто, оновлювати інфраструктуру, запускати швидке сполучення Чернівців з Києвом, Львовом, Одесою, іншими містами України і світу, зробіть лише правильний вибір», – звернувся до чернівчан Віталій Кличко.

Мер Києва повідомив, що за час його роботи бюджет столиці зріс з 18 до 60 млрд грн. У цьому році в Києві буде відремонтовано 1 тисячу кілометрів доріг. Запускають багато нових проектів, таких як «Карта киянина», «Єдиний квиток» та ін.

У свою чергу, Володимир Кличко поділився досвідом перемог у спорті та бізнесі. Наразі він читає лекції в швейцарському університеті Санкт-Галлена і в американському Гарварді, нещодавно написав книгу.

«Дякую братам Кличко за підтримку та рідним Чернівцям за теплий прийом братів. Разом ми зможемо здобути багато перемог для Чернівців та України», – зазначила Оксана Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини