Федорук не прийшов на зустріч з чернівчанами

25.06.2019

Сьогодні у Ратуші відбулася зустріч із громадськими активістами, які вимагають якнайшвидшого капітального ремонту вулиці Хотинської.

І досить дивно, що на цю зустріч не прийшов депутат від Чернівців у ВР Микола Федорук, адже саме підтримки на рівні Києва зараз потребують чернівчани, які відстоюють виділення Кабіміном коштів на ремонт вулиці.

Микола Трохимович знову хоче обратися до парламенту і розпочав активну виборчу кампанію на сторінках соцмереж. Але коли справа доходить до вирішення конкретних, болючих питань, то він кудись зникає.

За сім років свого депутатства він жодного разу не підняв питання ремонту Хотинської ні у стінах Верховної Ради ні перед урядовцями.

Вчора, коли активісти перекрили вулицю, у Федорука знайшлися більш важливі справи і він не поїхав спілкуватися з людьми. Так само проігнорував і сьогоднішню важливу зустріч.

І поки чернівчани потребують його реальної допомоги, Федорук бавиться у фейсбуці, сподіваючись за допомогою такого дешевого піару здобути прихильність чернівчан.

Коментарі
  • В шею, таких депутатов! Толку с него, Тимиша, ср.козяка, …, что “с козлов молока”!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини