Чернівчан, які розбивають свої авто на зруйнованій вулиці, Каспрук назвав «політичними терористами»

25.06.2019

Майже 5 років у керма міста перебуває Олексій Каспрук. Але за увесь цей період він так і не навчився спілкуватись з чернівчанами, які не співають йому хвалебні оди.

Критику міський голова сприймати не вміє, і виною цьому кишенькові активісти, які усі ці роки захищали міського голову від народного гніву, переводячи стрілки на депутатів.

Дуже зручна позиція з виправдання своєї бездіяльності трималась довго, а коли згасала, то спеціаліст по конфліктам у Ратуші Ірина Карімова, підливала масла у вогонь. Та зрештою чернівчанам набридла байка Каспрука-Карімової про те, що в усьому винні депутати, і що міський голова ніколи не бере на себе персональну відповідальність, навіть за свої недопрацювання.

Міф про цілковиту підтримку чернівчанами Каспрука тане на очах, і тепер доводиться якось реагувати на критику. Та міський голова і у спілкуванні з невдоволеними чернівчанами вирішив займати позицію таку ж як і з депутатами – говорити зверхньо, дещо хамовито та розвішуючи ярлики.

Чернівчани, які роками потерпають від розбитою вулиці Хотинської та вирішили боротись за свої права, з легкої подачі міського голови стали «політичними терористами». Більше того, міський голова в притаманному йому зверхньому «царському» тоні, сказав, що не буде зустрічатись з активістами, мовляв, вони вже все обговорили. При цьому міський голова, через свої нічим не підтверджені амбіції, плює в очі іншим чернівчанам, яким створюються незручності через перекриття Хотинської. Олексій Павлович переживає, що з голови впаде корона, якщо він зустрінеться з простими чернівчанами, у яких накипіло через розбиту вулицю. Звісно, Каспрук сам обирає як спілкуватись з чернівчанами, але чи будуть люди терпіти хамство? Чи не опиниться міський голова разом з короною на голові у сміттєвому контейнері під час оглядової екскурсії розбитою Хотинською?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини