Активісти домоглися, щоб уряд розглянув питання виділення коштів на ремонт Хотинської, – Оксана Продан

16.06.2019

Про те, коли Уряд виділить кошти на капітальний ремонт вулиці Хотинської та як відбувається процес перемовин з представниками Міністерства транспорту розповіла народний депутат України Оксана Продан у програмі “Діалоги” на телеканалі “Чернівецький промінь”.

 Оксана Продан підкреслила, що саме завдяки громаді міста та народним депутатам вдалося переконати Міністерство транспорту підтримати виділення коштів на ремонт Хотинської.

 “Я дякую активістам, які звернулися до мене, адже разом ми зустрілися у Міністерстві транспорту  із заступником, який курує цей напрямок. І вже на сьогоднішній день у мене є офіційний лист, підписаний Міністром, про те, що вони підтримують перерозподіл коштів, аби забезпечити фінансування ремонту вулиці Хотинської. І це величезне досягнення не так моє, як народного депутата, а громади міста, адже до цього ми зверталися від групи «Буковина» і нам міністр Володимир Омелян відмовив.

 Зараз же, після зустрічі з людьми, звернення підтримали. І це доводить, що спільними зусиллями таки легше щось робити та отримувати результат.

 Міністерство транспорту донедавна тримало позицію, мовляв, це проблема міста, це не їхні інтереси та не їхня відповідальність. І тільки після того як люди сказали, що відкриють дорогу лише для міського транспорту, тоді Міністерство змінило свою думку. ” – розповіла Оксана Продан.

 Нардеп зазначила, що наступного пленарного тижня бюджетний комітет ВР буде розглядати питання щодо перерозподілу коштів, у тому числі і для ремонту Хотинської у Чернівцях.

 “Це буде середа, тож я планую бути під час засідання і, сподіваюся, будуть присутні депутати та мажоритарники від Чернівців, щоб ми разом відстояли свою позицію і кошти на ремонт Хотинської таки були виділені”, – підкреслила нардеп.

Також народна обраниця наголосила, що проблема дорожнього покриття на вулиці Хотинській об’єднала всіх, кому небайдуже це питання.

 “Важливим є те, що міська рада профінансувала розробку проекту ремонту Хотинської. Це дозволило нам під час зустрічі у Мінтрансі говорити скільки саме нам потрібно на ремонт дороги. Тому так – міська рада профінансувала проект, обласна рада виділила кошти на ямковий ремонт дороги, а громада міста допомагає народним депутатам, як народні депутати допомагають громаді у спілкування з представниками Мінтрансу. Це і є спільна робота”, – резюмувала Оксана Продан.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи