У Чернівцях відкрилася виставка фоторобіт отця-капелана Андрія Дуди

13.06.2019

У фойє адміністративної будівлі крайового парламенту Буковини відкрилася експозиція фоторобіт отця-капелана Андрія Дуди. Участь у презентації взяли голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, депутати обласної ради, зокрема, підприємець та волонтер Лілія Бортич, яка з самого початку російської військової агресії активно надає допомогу 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді Збройних Сил України, а також командири 80-ї ОДШБ та військової частини А 2582 полковник Володимир Шворак та підполковник Сергій Кротов, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

«Особливість цієї експозиції полягає в тому, що кожен може заглянути в очі нашим захисникам, які ціною власного здоров’я, а інколи й самого життя виборюють для нас мир на Сході України. Вважаю, що цю виставку, яка побувала у багатьох країнах Європи та навіть у далекій Канаді, повинен подивитися кожен, кому небайдужа Україна. Адже ці світлини відображають не лише правду про боротьбу нашого народу, але й прості життєві радощі та переживання наших оборонців», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак, від імені депутатського корпусу обласної ради керівник представницької влади регіону подякував отцю Андрію Дуді за його подвижницьку працю і духовну підтримку наших захисників, а командуванню та усьому особовому складу 80-ї ОДШБ ЗСУ – за можливість жити і працювати у мирі та спокої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи