Каспрук виключив мікрофон депутату, який звинуватив мера у зриві сесії

13.06.2019

Учорашнє засідання міської ради, на яке більшість із депутатів прийти не змогла, про що попередила організаційний відділ, перенесли на сьогодні. Олексій Каспрук зробив це без збору керівників фракцій і погоджувальної ради. Як зазначив депутат Анатолій Чесанов, мер своїми діями заважає конструктивній роботі.

«Людей обдзвонювали з оргвідділу, більшість сказала, що не можуть. Хто у відряджені, хто у відпустці. Оргвідділ був попереджений, що багатьох не буде. Ви учора прийшли, подивилися, що людей немає і закрили сесію. Якби ви хотіли бути послідовними, ви би мали зібрати керівників фракцій, провести погоджувальну раду

Ви на сьогодні єдина людина, яка створює штучний конфлікт у міській раді. Депутати без вас збиралися, люди приходили, сесії проводилися вчасно і нормально. Єдине, що було – велика кількість громадських активістів, яких, до речі, багатьох приводили ви, які створювали конфлікти і заважали роботі», – зазначив Чесанов.

Каспрук перервав виступ Чесанова і передав слово депутатові від «Народного фронту» Андрію Романчишину. Продовжити виступ Чесанову не дозволили.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи