По маршруту тролейбусу №4 курсуватимуть два автобуси

12.06.2019

У Чернівцях почали капітальний ремонт вулиці Руської. Через те, що на ділянці замінюватимуть старі мережі, які розташовані глибоко під дорожнім покриттям, задля убезпечення жителів і робітників, а також якісного виконання, рух там повністю перекрили.

Через це змінився рух тролейбусних і автобусних маршрутів.

Так зокрема тролейбус №4 курсує від зупинки «Гравітон» до зупинки «Музей народної архітектури та побуту» та у зворотньому напрямку.

 Для комфорту чернівчан та гостей міста на цей тролейбусний маршрут від його початкової зупинки поблизу головного корпусу ЧНУ і до музею просто неба запустили два малих автобуси середнього класу. Про це кореспонденту promin.cv.ua повідомив заступник начальника відділу транспорту, зв’язку та енергетики управління комунального господарства департаменту ЖКГ міської ради Ігор Кожуленко

 «Більшу кількість поставити на маршрут немає можливості, бо автобус їде в об’їзд ділянки через вулиці Яремчука і Маяковського. Через літній період і зменшення пасажиропотоку цього вистачає», – розповів Ігор Кожуленко.

 Задля того, аби містяни не плутали цей тролейбусний маршрут із автобусами №4, які курсують від вулиці Садової і до Цецино, на табличках буде позначка “4Т” (тролейбусний).

У департаменті перепрошують за тимчасові незручності та просять поставитися до змін із порозумінням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини