Чиновників та поліцейського з Буковини затримали за хабар у пів мільйона доларів

12.06.2019

Слідчими ДБР викрито групу зловмисників, які намагалися отримати від громадянина 500 тис. доларів США  за виділення йому в користування 100 га земельної ділянки.

Відомо, що серед згаданої групи осіб – посадовці органів місцевого самоврядування та поліцейський. За грошову винагороду вони обіцяли громадянину віддати в користування для ведення мисливського господарства земельну ділянку, розташовану в Путильському районі Чернівецької області, – повідомляє прес-служба ДБР.

Сьогодні за результатами проведених слідчих дій, у порядку ст. 208 КПК України, затримано депутата Путильської районної ради Чернівецької області, спеціаліста 1-категорії Усть – Путильської сільської ради та   інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Путильського відділу Нацполіції. Згаданих осіб затримано при передачі частини грошових коштів у сумі 200 тис. доларів США.

Досудове розслідування наразі триває, проводяться обшуки та інші першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення вказаним особам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах організованою групою).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи