Під час ремонту Проспекту робимо акцент на безпеці пішоходів, – Володимир Бешлей

11.06.2019

Під час капітального ремонту проїзної частини проспекту Незалежності у Чернівцях закцентували увагу на убезпеченні пішоходів.

 Як розповів директор департаменту ЖКГ Володимир Бешлей у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь», про захист пішоходів дбатимуть декілька елементів: острівці безпеки, світлофори, зелена огорожа та тактильна плитка.

«Багато нарікань у соцмережах викликали конструкції, які з’явилися біля паркомісць. Це острівці безпеки. Ми не одну нараду провели з поліцейськими, проектантами і на транспортній комісії розглянули необхідність влаштування таких острівців. Усі в один голос за те, що це необхідно. Це перш за все безпека пішоходів.

Між частинами передбачена зелена огорожа з насаджень, металевої, як була раніше, не встановлюватимуть. Також будуть влаштовані додаткові світлофори, зараз проводимо роботи з монтування мереж», – зазначив Володимир Бешлей.

У проекті Проспекту також сучасні норми і стандарти, які зроблять пересування комфортним і для людей з вадами здоров’я:

«Буде облаштовано і піднято бордюр, згідно державних будівельних норм, на зупинках. Для того, щоб громадський транспорт міг впритул під’їжджати до бордюра. Особливо це зручно маломобільним верствам населення. На краях пішохідних переходів буде викладена тактильна плитка для людей з вадами зору», – підсумував Володимир Бешлей.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи