Каспрук збрехав, що нещодавно придбаний тролейбус “Шкода” розберуть на запчастини

11.06.2019

Міський голова або взагалі не орієнтується в ситуації і не розуміє про що говорить, або нахабно бреше чернівчанам

Олексій Каспрук під час свого вчорашнього брифінгу ввів в оману чернівчан та назвав нещодавно придбану «Шкоду» непридатною для експлуатації:

«Отримали швейцарські тролейбуси вживані. В хорошому стані. Чудові тролейбуси. Думаю, що прослужать вони Чернівцям трошки. Хоч завжди казав, що проблема закупівлі вживаних тролейбусів не в їхній якості, іноді саме в цьому проблема. До прикладу, одна зі «Шкод» так і не виїхала на лінію і фактично одразу стала донором для інших тролейбусів. Ще два тролейбуси, не гармошки, стали на ремонт і, за словами деяких працівників ЧТУ, навряд чи виїдуть», – заявив О. Каспрук.

Водночас в. о. директора Чернівецького тролейбусного управління Михайло Олексюк розповів кореспондентові promin.cv.ua, що нещодавно придбаний тролейбус “Шкода 21 ТР” ніхто й не планував розбирати на запчастини. Він справний, повністю придатний до експлуатації, найближчим часом пройде обкат та вийде на лінію.

Донора тролейбусники дійсно знайшли у своєму гаражі, проте ним став тролейбус «Вольво», а не «Шкода». За словами пана Михайла, міська рада у 2012-го року придбала 4 тролейбуси «Вольво». Постачальник передав Чернівцям ще й п’яту машину на утримання. Підприємець досі не забрав свій тролейбус, і «рогатий» протягом семи років просто стояв в ангарі, зачиненому на замок.

Наразі в управлінні хочуть спробувати викупити його як металолом, аби він став донором запчастин для інших тролейбусів. Якщо ж підприємець відмовить, то отримає від ЧТУ рахунок за стоянку транспортного засобу.

Нагадаємо, що на цьому ж брифінгу Олексій Каспрук відверто збрехав, що Чернівцям виділили 140 мільйонів гривень на ремонт вулиці Хотинської.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини