Чому у Ратуші закривають очі на незаконне будівництво?

11.06.2019

Виявляється у Чернівцях можна будувати що схочеш і де схочеш і при цьому усі контролюючі органи закриватимуть на це очі. Звісно це не зможе зробити простий чернівчанин, який не «вирішив» позитивно питання незаконного будівництва в кабінетах чиновників.

На вулиці Небесної сотні у додаток до вже зведеного незаконно об’єкту, будує ще один і також без документів, але жоден контролюючий орган цього не бачить. Більше того будівництво ведеться з порушенням техніки безпеки, не огороджене, хоча поруч граються діти та проходять люди.

Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук написала депутатка міськради Аліна Олевич.

«Закони не для всіх, або чи є межа зухвалості та безкарності?! Вулиця Небесної сотні, 8.

У дворі шаленими темпами ведуть будівельні роботи без інформаційної таблички про замовника, посилання на дозвільні документи та навіть без дотримання елементарної техніки безпеки. Територія не обгороджена, а повз об’єкт проходять люди, біля будинку граються діти!!!

Звернулася до будівельної інспекції. З’ясувалося, жодного дозвільного документа у підприємиці на виконання робіт немає. Ба більше, попередній об’єкт (з іншого боку будинку) теж зведено незаконно. Всіма способами уникає складання протоколу, адже за документами власниця проживає в районі, на листи не відповідає.

Прикро, що на закон начхати тим, хто насамперед мав би його дотримуватися і пропагувати. Так ігнорувати правила може лише той, хто, очевидно, має впливових «захисників»…

За фактом маємо незаконне захоплення земельної ділянки, тому терміново потрібно звертатися до суду про її звільнення шляхом знесення споруди. Крім того, апелювати про заборону щодо визнання цього об’єкта власністю!

Наполягаю на швидкій реакції юруправління», – написала депутатка.

Про власницю незаконного будівництва відомо наразі лише те, що вона є приватним нотаріусом і, що вона брала участь у двох телепроектах на телеканалі ТВА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи