Михайло Папієв йде на вибори у списку «Опозиційної платформи – За життя»

07.06.2019

Ексгубернатор Буковини знаходиться у «прохідній» частині списку

Партія “Опозиційна платформа – За життя” 6 червня оприлюднила список кандидатів в депутати на вибори до Верховної ради України. Про це було оголошено на з’їзді політсили.

Сьогодні партія провела з’їзд, на якому представила першу десятку кандидатів у депутати. Зокрема, у першу десятку списку увійшли Юрій Бойко, Вадим Рабинович, Віктор Медведчук, Наталія Королевська, Сергій Льовочкін, Нестор Шуфрич, Василь Німченко, Сергій Ларін, Сергій Дунаєв та Тарас Козак.

В списку, який оприлюднений у ЗМІ, колишній голова ОДА Чернівецької області, нардеп «Опозиційного блоку» йде під 21-им номером. Але за інформацією деяких ЗМІ це попередній варіант списку, згодом Папієва нібито поміняли місцями з Юлією Льовочкіною, і чернівчанин став 13-им у списку. Також під 31-им номером додали екс-радника Авакова та очільника «Соцпартії» Іллю Ківу.

Згідно з даними опитування соціологічної групи “Рейтинг”, лідером електоральних симпатій серед політичних сил залишається партія Володимира Зеленського “Слуга народу”. Її готові підтримати 48,2% тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором. На початку червня партія “Опозиційна платформа” могла б отримати 10,5% голосів. Це дозволяє отримати приблизно 30 депутатських мандатів, а значить колишній голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв має високі шанси знову стати нардепом.

Відзначимо, що найбільш високий рівень підтримки “Опозиційної платформи” у східних областях України (25%), а також у південному регіоні (14%). На заході країни їх підтримує лише 1% опитаних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини