Депутат Чернівецької міськради звинуватив Яценюка в ігноруванні проблем Чернівців та пограбуванні країни (відео)

29.05.2019

Депутат Чернівецької міської ради Михайло Яринич звернувся із низкою запитань до лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка, який, за повідомленнями ЗМІ, планує балотувати до Верховної Ради по мажоритарному округу в Чернівцях.

Відповідне відео депутат розмістив на своїй сторінці у facebook.

«Вважаю, що це дуже добре. Оскільки, як і я, так і кожен чернівчанин, зможе прямо і безпосередньо задати пану Яценюку багато запитань», – зазначив Яринич.

Так, на думку Яринича, Яценюк та «Народний фронт», перебуваючи при владі в Україні та на Буковині, нічого не зробили для вирішення нагальних проблем Черніців. Зокрема, ремонту доріг, добудови перинатального центру, належного функціонування чернівецького аеропорту, покращення туристичної інфраструктури.

Замість цього, переконаний Яринич, Яценюк і його команда, користуючись війною, забезпечували собі розкішне життя, створюючи корупційні схеми та грабуючи країну.

«Чому, коли в країні війна та економічна криза, ви та ваші посіпаки купують дорогі автівки і будують розкішні маєтки, приватизують ринки, створюють злочинні схеми, відверто грабуючи країну», – додав Яринич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини