«Буковина» виграла матч, який для неї нічого не вирішував

26.05.2019

Чернівецька «Буковина» завершувала сезон – 2018/19 матчем із ФК «Калуш». Цю зустріч через несприятливі погодні умови у Калуші перенесли на івано-франківську «Хет-Трик Арену».

Якщо порівняти з невдалою грою проти «Чайки», то у складі «Буковини» сталися певні зміни. Через дискваліфікацію матч в Івано-Франківську пропускав захисник Микола Павлюк, через травму не грав півзахисник Андрій Шишигін. Не було у заявці на матч ще одного захисника Андрія Гусіна. А ось Антон Батрак залишився у запасі. Місце в основному складі отримали Олександр Вечтомов, Даніел Раулюк, Роман Кузів та Олександр Жумига.

Перший гол у зустрічі гравці «Буковини» забили на 37 хвилині зустрічі. Кутовий виконав капітан чернівецької команди Олег Керчу, а захисник Олександр Квачов головою відправив м’яча у ворота суперника. Олександр забив другий гол у матчах за чернівецьку команду.

Господарі поля зрівняли результат на початку другого тайму. Після швидкого розіграшу штрафного кращий бомбардир «Калуша» Дмитро Скакун, який перебував у карному майданчику «Буковини», відправив м’яча у ворота гостей. Результативна передача на рахунку екс-гравця «Буковини» Романа Гудака.

Через дві хвилини підопічні Романа Нестеренка знову вийшли вперед. Роман Кузів з лівого флангу зробив подачу у штрафний майданчик гостей, де Ярослав Галенко ударом головою вразив ворота представників Івано-Франківської області. На жаль, Ярослав зазнав травми та згодом залишив футбольне поле.

Замість Галенка на поле вийшов Александру – Васілє Мунтян. Саме Мунтян, який після передачі Ладіка Мєлконяна вийшов на «побачення» з голкіпером «Калуша» Денисом Хвалицьким, встановив остаточний рахунок зустрічі – 3:1 на користь «Буковини», – повідомляє fcbukovyna.com.

Щоправда, ця гра для «Буковини» жодного турнірного значення не мала. Незважаючи на перемогу, наша команда посіла останнє місце у групі «А» Другої ліги, що стало найгіршим результатом «Буковини» за всю її історію.

Тепер за спортивним принципом наша команда має втратити статус професійного футбольного клубу та заявлятися на участь в аматорському чемпіонаті України.

ФК «Калуш» – «Буковина» (Чернівці) – 1:3 (0:1)

25 травня. Івано-Франківськ. «Хет-Трик Арена». 300 глядачів.

Арбітр – Пономаренко (Одеса), асистенти арбітра – Грушко (Київська область), Лапицький (Київ), четвертий арбітр – Салаш (Калуш, Івано-Франківська область), спостерігач арбітражу – Буковецький (Хуст, Закарпатська область).

«Калуш»: Хвалицький, Сениця, Кохман, Гудак, Лебедь, Кисленко (Кабанюк, 68), Заваляк, Савошко, Скакун, Танчин (Хорольський, 46), Матушевський. Запасний: Попович. Головний тренер – Андрій Нестерук.

«Буковина»: Медведєв, Квачов, Вечтомов, В. Кузів, Керчу, Мєлконян, Раулюк, Жумига (Рудич, 88), Р. Кузів (Батрак, 76), Галенко (Мунтян, 54), Понєдєльнік (Пилишатий, 90+1). Запасний: Гуцул. В.о. головного тренера – Роман Нестеренко.

Голи: Квачов (37), Скакун (47), Галенко (49), Мунтян (64).

Попередження: Кохман (66), Заваляк (70), Понєдєльнік (77).

Вилучення: Кабанюк (84).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини