У Чернівцях в дитячих садочках вихованців збирались нагодувати рибою з черв’яками

24.05.2019

Неякісну  морожену рибу виявили у дитячих садках № 51, №43, №22 та №14 в період останньої поставки цієї продукції. Риба мала зовнішні ознаки ймовірного зараження гельмінтами.

Було одразу комісійно складено акти-бракежу та направлено звернення до Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області  з проханням  провести відбір  проб мороженої риби «Хек», яка  поступила на склади дошкільних установ.

24 травня у присутності постачальника та представників Головного управління Держпродспоживслужби у Чернівецькій області,  управління освіти міської ради було проведено забір зразків продукції  морожений «Хек» , яка була поставлена у дошкільні заклади міста.

Постачальник продукції –  ТОВ «Наладка-Комерц ЛТД». Договір з ним укладено 28 грудня 2018 року за результатами  тендерних торгів на постачання замороженої риби «Хек» у дошкільні установи м. Чернівці. Сума договору – 3 652 280 грн. з ПДВ. Обсяги поставки – 53 500 кг.

Відповідно до умов договору впродовж 2019  року  риба поставляється в кожний окремий дитсадок  міста раз на тиждень. На  період перевірки в усіх дитсадках рибу вилучено із меню  харчування.

За результатами лабораторних досліджень буде прийнято рішення про розірвання  угоди з постачальником неякісної продукції в односторонньому порядку, – повідомляє прес-служба міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи