Каспрук образився, що його не включили до Госпітальної ради

24.05.2019

Вчора на сесії Чернівецької міської ради депутати затвердили список представників до Госпітальної ради Центрального Госпітального округу Чернівецької області.

Щоправда, Олексій Каспрук усіляко намагався заблокувати розгляд цього питання. Справа у тому, що депутати пропонували, щоб у списку представників були лише спеціалісти у медичній галузі. А у проекті рішення, який пропонував Каспрук, він теж фігурував у переліку представників до Госпітальної ради.

Для всіх очевидно, що Олексій Павлович жодним чином не розуміється на медицині. Та через його непомірні амбіції йому хочеться бути членом усіх можливих організацій і піаритися на цьому.

Ще під час вчорашньої сесії, коли ображений Каспрук зрозумів, що піаритися на хворих чернівчанах йому не дадуть, він почав зверхньо висловлюватися про медиків-професіоналів, що увійшли до Госпітальної ради.

А згодом продовжив свій недолугий тролінг у соцмережах.

На це обраний представник до Госпітальної ради, депутат Чернівецької міської ради Михайло Яринич зазначив, що Каспрук займається політиканством. А краще б займався «господаркою» міста, яку він розвалив.

«Госпітальна рада має ефективно працювати над розвитком охорони здоров`я, а не займатися політиканством, з Вами в цьому складно змагатися!

Олексій Павлович, не політизуйте те, що не політизується!

Краще займіться господаркою))», – зазначив Яринич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи