Чернівецький активіст розкритикував новообраного президента України Володимира Зеленського

24.05.2019

Учасник АТО та громадський активіст з Чернівців Вальтер Шеффер на своїй сторінці у facebook оприлюднив допис у якому описав перші кроки Зеленського на посаді президента та останні політичні події в Україні.

В логіці допису чітко прослідковується тенденція звинуватити новообраного Президента України в усіх смертних гріхах. Хоча, більшість з того, що написав Шеффер є або фейками, які в тому числі розповсюджуються командою «Народного фронту», або подіями до яких Зеленський немає жодного стосунку.

Не стаємо на захист Зеленського, але приміром, автора допису обурює, що з сайту президента зник указ щодо призначення Олени Зеркаль заступницею глави АП. Так це логічно, адже людина від посади відмовилася і указ був скасований.

Шеффер дорікає Зеленському, що в Україну повернулися Хорошковський та Оніщенко. Відвертий фейк, бо ні перший, ні другий, в Україну не поверталися.

Зрештою, яке відношення має Зеленський до того, що Кернес з Трухановим вирішили створити партію, чи до того, що Путін вирішив продовжити співпрацю з Медведчуком, яку він не припиняв за часів Порошенка???

Що ж так обурило активіста? Можливо розпуск парламенту Зеленським, і він переживає за наших буковинців з “Народного фронту”, у яких немає шансів пройти 5%-бар’єр, і саме тому він несподівано заговорив словами Максима Бурбака? Можливо й щось інше, але це не точно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи