Чернівецька обласна рада розгляне можливість виділення додаткових коштів для проведення 26-го Міжнародного гуцульського фестивалю

24.05.2019

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, сьогодні, 23 травня, під час засідання організаційного комітету з підготовки та проведення 26-го Міжнародного гуцульського фестивалю, який цього року відбудеться у м. Вижниця з 30 серпня по 1 вересня, – повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради.

Так, члени оргкомітету обговорили стан виконання попередньо даних доручень та низку організаційних питань, затвердили макети сувенірної та поліграфічної продукції фестивалю. Окрему увагу приділили питанню ремонту місцевих доріг.

«Вижниччина здавна славиться своєю неповторною культурою і традиціями і є однією із візитних карток нашого краю. Саме тому обласна рада не залишиться осторонь та окрім уже наданих в рамках діючих програм 270 тисяч гривень на своїй наступній сесії розгляне можливість виділення додаткових коштів, потрібних для проведення цього заходу на високому рівні. Водночас, поступово нам потрібно переймати та запроваджувати досвід сусідньої Румунії з організації та проведення подібних міжнародних заходів. Зокрема, в частині залучення європейських грантових коштів, адже профінансувати усе за рахунок бюджету непросто. У той же час, саме від рівня проведення фестивалю залежить подальший розвиток місцевої туристичної інфраструктури та рівень надходжень до місцевих бюджетів», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини