У ЧТУ відповіли на закиди Каспрука щодо закупівлі швейцарських тролейбусів

21.05.2019

Олексій Каспрук продовжує роздмухувати фейк про те, що придбання десяти швейцарських тролейбусів-«гармошок», які вже прямують до Чернівців, було «аферою». Щоправда, за місяць він так і не спромігся звернутися до правоохоронних органів, але вперто продовжує розповідати чернівчанам байки, що тролейбуси були куплені з порушеннями та за завищеною ціною.

Натомість, у Чернівецькому тролейбусному управлінні спокійно ставляться до закидів Олексія Павловича і вкотре запевняють, що процедура закупівлі була абсолютно законною. Зокрема, виконувач обов’язків начальника ЧТУ Михайло Олексюк не боїться жодних перевірок та розслідувань.

«Нехай розслідують. Я, як керівник підприємства повинен дбати за оновлення тролейбусного парку і щоб чернівчани з комфортом пересувалися містом. Так, я підписував документи на закупівлю і я несу відповідальність. Всі документи ми передамо комісії, яку створили по перевірці закупівлі, і вони нехай розбираються. Я продовжую працювати і ні за що не переживаю», – зазначив Микола Олексюк.

Водночас, керівник ЧТУ висловив своє ставлення до інформації, що Луцьк, нібито, відмовився купувати ці тролейбуси за 1 мільйон гривень, а ми купили за 1 мільйон 600 тисяч.

«Я людина, яка розбирається в техніці, а хтось слухає клоунів, які приїхали з Луцька. Якби нам ці тролейбуси пропонували навіть по 2 мільйона, то я би все одно їх придбав, тому що вони якісні. І коли вони прибудуть до Чернівців всі зможуть у цьому переконатися», – додав Микола Олексюк.

Також начальник ЧТУ додав, що перший швейцарський тролейбус вже перебуває на україно-польському кордоні і до кінця цього тижня вже буде у Чернівцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини