Каспрук не зміг пояснити хто зараз для нього Карімова

21.05.2019

Прилаштувати Ірину Карімову поки не вдається, тому безробітній екс-радник Каспрука тиняється по міській раді як громадський активіст. Не зважаючи на те, що вона просто людина з вулиці їй виділили окремий кабінет. Щоправда незрозуміло на якій підставі.

Міський голова Олексій Каспрук відповідаючи на це питання не зміг виразно дати відповідь, хто ж зараз для нього Карімова, і вирішив «клеїти дурня» розповідаючи, що будь-який громадський активіст може прийти в Ратушу і працювати в кабінеті, мовляв ніяких проблем у цьому немає.

«А хто сказав, що вона займає кабінет. Вона знаходиться у стінах міської ради, вона працює у міській раді, у нас багато людей приходять в міську раду. Своїм можна. Ірина Ігорівна дуже велику роботу робить по аналізу публічних документів, які народжуються в міській раді. Абсолютно не бачу ніяких проблем», – плутано розповів Каспрук.

Нагадаємо, що Карімова при Каспруку є таким собі «сірим кардиналом», оскільки сам Олексій Павлович нездатний приймати самостійні рішення і брати на себе відповідальність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини