У Чернівцях розпочався капітальний ремонт вулиці Руської

15.05.2019

Розпочинаються роботи по капітальному ремонту вулиці Руської. Перший етап робіт відбуватиметься на відрізку від вул.П.Сагайдачного  до вул.Т.Шевченка. Для приватного транспорту тут  на період ремонту дороги застосовуватиметься стандартна схема  об’їзду, яка буде позначена відповідними дорожніми знаками, – повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

В бік вул. Т.Шевченка можна здійснити об’їзд по вул.В.Маяковського, в зворотній бік – по вул.Н.Яремчука, рух громадського транспорту не змінюватиметься. Роботи, які заважатимуть руху громадського транспорту, здійснюватимуться в нічний час.    Наступний етап ремонту вулиці Руської буде на відрізку від вулиці Т.Шевченка до вулиці Л.Кобилиці, потім від вул.Л.Кобилиці до вул.Січових Стрільців.

Роботи з капітального ремонту вул.Руської виконує підрядна організація ПП. «ГРЕЙП 2002». Договірна ціна скаладає 35 млн.978тис.грн. Замовник будівництва – департамент ЖКГ, генеральний проектувальник  ТОВ «Проектно-вишукувальний інститут «Чернівціагропроект».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини