На ремонт Хотинської держава виділить 3 мільйони, а на ремонт Кармелюка 18 мільйонів

15.05.2019

Через вулицю проходить міжнародна траса, тож держава повинна співфінансувати ремонт дороги. Наразі уряд виділив 3 мільйони на цей ремонт.

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан вважає, що 3 мільйони гривень – надто мало для відновлення вулиці Хотинської. Про це він розповів в ефірі програми «З перших вуст» на радіо Буковинська хвиля 100FM.

«Цих грошей заледве вистачить бодай на ямковий ремонт вулиці. Держава повинна брати на себе більшу частину фінансування капітального ремонту цієї вулиці. Річ у тому, що через Хотинську йде міжнародна траса. Тож, її ремонт взагалі повинен бути відповідальністю облавтодору», – каже В. Продан.

За його словами, найбільше дороги розбиває великовантажний, транзитний транспорт. Тому секретарю міськради дивна позиція Міністерства інфраструктури України. У цьому відомстві відповіли групі депутатів з Буковини, що це загальноміська дорога, і робити її потрібно за кошти міста.

«Ми не можемо робити дороги такої протяжності за кошти міста, враховуючи, що розбиває їх загальноукраїнський транспорт», – каже Василь Продан.

Не зважаючи на аргументи Мінінфраструктури щодо вулиці Хотинської, щойно стало відомо, що на капітальний ремонт загальноміської вулиці Кармелюка виділять 18 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи