У ЧТУ спростували фейк Каспрука про швейцарські тролейбуси

13.05.2019

Не встиг Олексій Каспрук після поновлення судом на посаді повернутися до свого кабінету, як одразу почав влаштовувати конфлікти та розкидатися безпідставними звинуваченнями.

Зокрема, йому не сподобалося, що Чернівецьке тролейбусне управління закупило 10 тролейбусів-гармошок з Швейцарії. Підконтрольні Ратуші ЗМІ одразу ж запустили фейк, що Луцьк, нібито, відмовився купувати ці тролейбуси по 1 мільйону гривень за одиницю, а Чернівці придбали за 1 мільйон 600 тисяч гривень, а тому, мовляв, хтось нагрів руки на цій оборудці.

Цю, м’яко кажучи, неправдиву інформацію активно тиражували однопартійці Каспрука по «Народному фронту», нардепи Максим Бурбак та Микола Федорук.

У Чернівецькому тролейбусному управлінні цей недолугий фейк спростували. У дописі комунального підприємства на своїй сторінці у facebook зазначається, що тендер у Луцьку зірвався через те, що не знайшлося бажаючих так дешево продавати тролейбуси. Тож, насправді, ніхто у Луцьку від них не відмовлявся.

Більше того, Івано-Франківськ та Запоріжжя купували аналогічні тролейбуси по 2 мільйони гривень за штуку.

У ЧТУ зазначають, що швейцарські тролейбуси нині закуповує столиця Боснії та Герцоговини Сараєво. Вони курсують вулицями багатьох європейських міст. Та й в самій Швейцарії ці тролейбуси ще й досі експлуатуються.

Також на підприємстві зауважують, що гарантія на ці тролейбуси становить 13 місяців і цей термін більший ніж гарантія на нові тролейбуси вітчизняного виробництва.

Тож, з огляду на інформацію, яку надали в ЧТУ можна зробити чіткий висновок, що Каспрук та підконтрольні йому ЗМІ знову хотіли ввести в оману чернівчан. І зроблено це було абсолютно свідомо. Подібними фейками Каспрук неодноразово відволікав увагу громади від своєї бездіяльності. І після того як його суд відновив на посаді, він знову зайнявся поширенням фейків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини