Нардеп Федорук звинувачує Чернівецьку СБУ в отриманні хабара

13.05.2019

Микола-Федорук-рукиІдеться про отримання службою безпеки земельної ділянки

Народний депутат від «Народного фронту» Микола Федорук звинувачує Управління СБУ в Чернівецької області в отриманні хабара. Зокрема, під час ефіру на ТРК «Чернівці», коли обговорювалося питання закупівлі Чернівцями швейцарських тролейбусів, нардеп поставив під сумнів законність цієї угоди і заявив, що цю справу мала б розслідувати СБУ. Але Служба безпеки цього робити не буде, бо нібито отримала від міськради хабар у вигляді земельної ділянки.

«Є питання до органів внутрішніх справ, до Служби безпеки України, за чим вони дивляться. Але що говорити про наше Управління Служби безпеки, коли їх підкупили, дали хабар у вигляді земельної ділянки для будівництва житла. Це хабар Чернівецька міська рада дала Управлінню Служби безпеки», – зазначив Федорук.

 Як стало відомо, земельну ділянку міська рада виділила Службі безпеки влітку 2015 року. Тоді однопартієць Федорука Олексій Каспрук уже був мером, а найбільшою фракцією міської ради був «Фронт змін», який перетворився на «Народний фронт». За передачу землі проголосували «фронтовики» Наталія Козлова, Михайло Прозоровський, Сергій Лазарєв і сам Олексій Каспрук. «За» проголосували 31 депутат з 61. Голос Каспрука став вирішальним, аби рішення пройшло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини