Місто-інкогніто. Чернівці перевірили на туристичну привабливість (відео)

30.04.2019

Ратуша без світлаЖурналісти “ТСН.Тижня” проінспектували Чернівці на туристичну привабливість, розвіяли певні стереотипи, які з’явилися щодо доріг міста, а також розповіли про неординарні гастрономічні родзинки столиці Буковини.

Чернівці стали для журналістів просто скарбничкою для мандрівки на вихідних. Адже місто є гідною альтернативою туристичній столиці – Львову. Також стереотип, мовляв, Чернівці – місто “вбитих” доріг, що стало однією з головних причин, чому  туристи дещо побоюються сюди приїздити, журналісти програми розвіяли.

“Якщо поставити собі за мету знайти ями – далеко їздити не доведеться. Але загалом дороги міста – все ж “не вбиті”. Можливо, тому, що їх активно взялися ремонтувати. Тому цей стереотип про жахіття на дорогах уже потрохи можна відкидати і сміливо вирушати у мандрівку”, – розповідає ведучий програми Андрій Орляк.

Та, щоб дістатися до Чернівців, потрібно пройти неабиякий челендж, адже потягів вкрай мало, автобусами – вкрай довго, а аеропорт міста більш-менш по-новому запрацював не так давно. Все це, за словами Андрія Орляка, з Чернівців робить не привабливу і дешевшу альтернативу Львову, а таке-собі місто-інкогніто.

Тож, чому туристам просто необхідно відвідати перлину Буковини, дивіться програмі “ТСН.Тиждень”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини