За неповних 9 місяців після відставки Каспрука доріг зроблено більше, ніж за попередні 4 роки

25.04.2019

ПроданГоловною проблемою, яка залишилася у спадок від Олексія Каспрука влітку минулого року, стали дороги. Про це у програмі «Ластівчине гніздо» на радіо Буковинська хвиля 100.0FM розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Минуло неповних 9 місяців після відставки Олексія Каспрука з посади мера. Найбільшою проблемою в Чернівцях були дороги. Над ними у першу чергу ми й почали активно працювати. За цей час капітального ремонту доріг зробили більше, ніж за попередні 4 роки. Важливо, щоби цей темп не знижувався після його повернення. Маю надію, що це рішення суду не змінить тих позитивних зрушень, які є в місті. Особливо це стосується робіт, які проводять у місті», – каже В. Продан.

На його думку, практика накопичення грошей, які просто лежать на рахунках – абсолютно хибна. Адже гроші, доки перебувають на рахунках, знецінюються значно швидше, аніж обростають невеликими відсотками від депозитів.

«Гроші повинні працювати на громаду. За тих же 200 мільйонів, які були на початку 2016 року, можна було зробити у 2 чи навіть 3 рази більше, ніж за ці ж кошти у 2019-му. Тому що інфляція в Україні досить відчутна, і не для того громада акумулює кошти, щоби вони просто лежали. Їх потрібно використовувати для поліпшення життя чернівчан», – каже секретар міськради.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини