Обшанський передумав йти в армію та знову хоче бути чиновником

25.04.2019

обшанськийУ грудні минулого року Чернівецька міська рада на вимогу чинного законодавства ліквідувала міську інспекцію з благоустрою, а замість неї була створено управління контролю за благоустроєм міста.

Одразу після цього начальник інспекції Сергій Обшанський, який автоматично залишився без посади, вирішив зобразити з себе великого захисника країни і вступити до лав ЗСУ.

«Я вважаю , що саме так має вчинити кожен чоловік , котрий відповідально ставиться до майбутнього своєї держави , яка потерпає від постійної військової агресії Росії , особливо у період введеного воєнного стану», – пафосно написав Обшанський на своїй сторінці у facebook і навіть опублікував якійсь папірець – нібито, його заяву до Чернівецького військкомату.

Щоправда, ентузіазму Сергія Валерійовича вистачило лише на допис у соцмережі, адже до армії він так і не пішов, але дуже хотів повернутися у тепле крісло чиновника.

Тож, після того як суд поновив на посаді Олексія Каспрука, його однопартієць по «Народному фронту» Сергій Обшанський, написав заяву на участь у конкурсі на посаду начальника управління контролю за благоустроєм міста.

А так як відбувалися кадрові призначення при Каспруку не важко здогадатися, що Обшанський, який цинічно попіарився на українській армії, знову стане великим начальником.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини