Каспрук розповів як його треба хвалити

25.04.2019

КаспрукВчора під час дебатів секретаря Чернівецької міської Василя Продана та поновленого на посаді Олексія Каспрука на телеканалі «ТВА» до студії зателефонувала глядачка і подякувала Продану за ремонти доріг та за все, що було зроблено, коли він очолював Чернівці.

«Олексій Павлович, я лише не розумію чого ви сидите і посміхаєтеся? За вашого правління у місті взагалі нічого не робилося, а Василь Сафронович зробив дуже багато за короткий час.  До прикладу, їдучи по Героїв Майдану чи Проспекту, ми нарешті відчуваємо себе людьми. Якби Василь Сафронович мав більше часу, то і зроблено було більше. Ми вам дуже вдячні, Василь Сафронович, за вашу роботу», – зазначила жінка.

Дзвінок чернівчанки не сподобався Каспруку, і він звинуватив її у тому, що свої слова вона прочитала з папірця.

Ні для кого не таємниця, що Олексій Павлович дуже полюбляє коли його хвалять, а от критику, чи коли хвалять опонентів, він не сприймає категорично, і може навіть нахамити у відповідь. Якщо десятки тисяч чернівчан не хочуть співати дифірамби Каспруку та критикують його, вони мають бути готовими до образ на свою адресу, а також до порад як саме його треба хвалити.

«Люди, які хвалять мене, говорять нормальною мовою, а не читають з папірця, як було чути», – сказав Каспрук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини