Чоловік, який ногою вдарив в обличчя патрульного отримав 2 роки обмеження волі

25.04.2019

гратиДо двох років обмеження волі засуджено жителя Прикарпаття за опір працівникам патрульної поліції та пропозицію надання неправомірної вигоди

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення відносно 33-річного мешканця Івано-Франківської області за обвинуваченням у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345  та ч.1 ст. 369 КК України.

Встановлено, що у вересні 2018 року під час патрулювання вулиці Остапа Вільшини в Чернівцях інспектори Управління патрульної поліції в Чернівецькій області зупинили марки «Skoda Fabia» на іноземній реєстрації, яким керував 47-річний громадянин з ознаками алкогольного сп’яніння. Після перевірки документів патрульні запропонували чоловіку пройти тест на стан алкогольного сп’яніння, проте останній в категоричній формі відмовився від проходження даного тесту.

Надалі, 33-річний пасажир вказаного транспортного засобу почав штовхати працівників патрульної поліції та одному з них наніс удар ногою в обличчя, а потім запропонував патрульним неправомірну вигоду в сумі 200 доларів США  за невчинення ними дій, спрямованих на притягнення 47-річного правопорушника до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Вину молодика в інкримінованих йому кримінальних правопорушення доведено.

Садгірський районний суд м. Чернівці призначив йому покарання у виді 2 років обмеження волі, – повідомляє прокуратура області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини