У Ратуші відбулась зустріч секретаря міської ради Василя Продана та Генерального консула Польщі у Вінниці Дамяна Цярціньскі (фото)

16.04.2019

DSC_0086Зустріч секретаря міської ради Василя Продана з Генеральним консулом Польщі у Вінниці паном Дамяном  Цярціньскі відбулась 15 квітня у Ратуші.На зустрічі також були присутні віце-консул Генерального консульства Польщі у Вінниці пані Агнєшка Гуральска, заступник аташе оборони при Посольстві Республіки Польща в Україні, полковник Агнєшка Мальчевска, професор Лодзинського університету, викладач Дипломатичної академії при МЗС  Польщі  д-р наук Пшемислав Журавскі вель Граєвскі, начальник відділу міжнародних відносин міської ради Сергій Нежурбіда, Голова правління обласного товариства польської культури імені Адама Міцкевича, заступник декана з міднародного співробітництва факультету історії, політології та міжнародних відносин доцент Владислав Струтинський. На зустрічі було обговорено стан двосторонніх відносин, реалізацію культурних ініціатив. Сторони підтвердили готовність й надалі сприяти їх успішному розвитку.

DSC_0027

Вранці цього ж дня, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан взяв участь у покладанні квітів в крипті Костелу Найсвятішого Серця Ісуса, де поховано 60 польськіх легіоністів, що загинули в боях в 1914-1918 рр. в околицях Раранчі (Рідківці).

DSC_0034

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини