Каспрук визнав, що за часи його керівництва Чернівці деградували

05.04.2019

КаспрукЗнятий за бездіяльність колишній міський голова Олексій Каспрук визнав, що за той час, коли він був мером, Чернівці суттєво деградували порівняно з такими містами, як Львів та Івано-Франківськ.

«Ми просто деградуємо… Ми з ними починали разом у 2014-2015 роках. У них в 2019-му році вже є результат роботи. В людей горять очі, вона бачать, куди йде місто. На сьогодні я від керівників фракцій не чую основного питання – куди ми рухаємося взагалі», – розповів Каспрук в ефірі телеканалу ТВА.

Фактично, таким чином Олексій Каспрук визнав, що з 2014 року, коли він став мером, Чернівці зупинилися у своєму розвитку.

При цьому, Олексій Павлович за старою звичкою намагається перекласти провину на інших. Зокрема, цього разу у нього винні голови фракцій міської ради від яких він не чує куди рухатись.

Каспрук певно вже забув, що у часи свого мерства, він, натхнений свою радницею Карімовою, проголосив себе царем і абсолютно ігнорував думку депутатів міської ради та власне голів фракцій.

Тож, тепер досить комічно виглядає, коли людина, що довела Чернівці до суцільної деградації, до цих же депутатів намагається апелювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини