Каспрук, після зарплати 50 тисяч гривень в міськраді, тепер живе на 7 тисяч допомоги по безробіттю. Екс-мер оприлюднив декларацію

04.04.2019

КаспрукЗнятий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук оприлюднив свою щорічну декларацію.

Колишній мері Чернівців все так же немає ні авто, ні квартири, а живе на допомогу по безробіттю, що виплачує йому центр зайнятості та зарплату дружини.

Щоправда сума ця немала, як для пересічного чернівчанина, в середньому він отримує 7 тисяч гривень в місяць, але звісно з його попередньою зарплатою не порівняти.

У часи свого керування містом він отримував понад 50 тисяч гривень на місяць, і за 7 місяців заробив 353 тисячі гривень.
Квартиру, яка дісталась йому від батьків, він ще в 2012, побоюючись конфіскації майна по кримінальній справі за його керівництво комунальним підприємством «Містобуд», переписав на дружину. Але тоді все обійшлось для Олексія Павловича, реальний термін ув’язнення отримала лише бухгалтер, на яку переклали всю провину.

Дружина Олексія Каспрука Антоніна отримала минулого року 78 тисяч гривень у Чернівецькому торговельно-економічному інституті, а також 22 тисячі у колективному підприємстві “АЙ ТІ ГРУП”, яке на 50% перебуває у її співвласності. Також згадане підприємство минулого року виграло 4 тендери на суму 487 тисяч гривень. Ще 3 тисячі євро Антоніна Каспрук зберігає на депозиті в банку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи