Стало відомо хто намагається зірвати ремонт доріг у Чернівцях

20.03.2019

6Масова істерія щодо ремонту доріг, яку роздували у Чернівцях майже усю зиму, в період коли повноцінний ремонт провести важко, з початком весни потихеньку спадає. І хоча градус «зради» все ще залишається високим, чернівчани змушені визнати, що дороги ремонтують таки активно. Навіть пости «каспруківських посіпак» з «коли почнеться ремонт» перейшли в більш банальні «чому ремонт не роблять на вихідні», «я в маршрутці довго їхав через ремонт дороги і увесь спітнів». А якщо згадати, що минулого року ремонтний сезон кволо розпочався в середині червня, а зараз на календарі лише середина березня, то висновки напрошуються самі по собі.

Звісно, за 4 роки повної бездіяльності Каспрука щодо ремонту доріг міста, на сьогодні вулиці Чернівців перетворились у напрямки. І можна довго на «стпохамах» та інших майданчиках для розгону зради вимагати капітально відремонтувати ВЖЕ і ЗАРАЗ усі дороги міста, але любий чернівчанин, за наявності ознак мінімального інтелекту, розуміє, що на сьогодні це нереально ні з точку зору фінансів, ні технічних можливостей. А той об’єм ремонтних робіт, який роблять сьогодні і запланований на цей рік, Каспруку не дався б і за два десятиліття.

Певно саме через це деякі політичні сили та екс-мер зацікавлені у зриві робіт з ремонту доріг у місті. Адже останнім часом стало відбуватись багато дивних збігів. До деяких підрядників несподівано “нагрянули” з перевірками, деяких патрульна поліція затримує нібито за неправильне паркування, директор аеропорту розповідає, що летовище закриється, якщо не дадуть гроші на ремонт злітно-посадкової смуги, які використали на ремонт Проспекту, «народофронтовий» міністр інфраструктури приїжджає покритикувати діючу владу за ремонт доріг, хоча він триває лише другий тиждень, Бурбак замовляє аудити, численні липові активісти, які сидять на зарплаті в Каспрука, регулярно розганяють «зраду» в соцмережах і т.д. Як то кажуть, соупадєніє? Не думау.

Але незважаючи на подібні палки в колеса ремонт доріг в Чернівцях все одно триває ударними темпами. Тож не дивно, що містом ширяться чутки, що знятий за бездіяльність Олексій Павлович навіть серйозно образився на свого партійного боса з «Народного фронту» за те що той не зміг зірвати ремонт доріг. Каспрук прекрасно розуміє, що кожна зроблена дорога, це яскрава ілюстрація його бездіяльності на посаді мера. І та роль жертви, яку він зараз грає, може поступово перерости у роль найнедолугішого мера Чернівців за усю історію, коли чернівчани почнуть робити прості порівняння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини