Закували у кайданки: у Чернівцях патрульних звинуватили у надмірній жорстокості щодо водія, який неправильно припаркувався (відео)

13.03.2019

поліціяЗакували у кайданки та застосовували силу. Дорожньо-експлуатаційна компанія ТОВ «ПБС», яка наразі ремонтує вулицю Героїв Майдану, заявила – патрульні поліціянти неналежно поводилися із їхнім начальником дільниці Олександром Ластівкою. Відповідне відео компанія виклала на своїй сторінці у суспільній мережі facebook.

Олександра Ластівку силою посадили в поліцейську машину, налякавши до втрати свідомості, – пише promin.cv.ua.

«Так, я визнав, що припаркувався у недозволеному місці, вибачився і прийняв всі постанови поліції, погодившись сплатити штраф. Але потім щось пішло не так. Після того, як я хотів взяти у них рахунок, щоб подивитись, яку суму я маю сплатити, поліцейські наділи на мене кайданки. Вони поводились зі мною дуже грубо. Так як я вже немолодий чоловік, у мене підвищився тиск, мені стало дуже погано і у машині я втратив свідомість», – розповідає Олександр Ластівка.

«Це сталося при багатьох свідках, у тому числі при працівниках «ПБС», які саме проводили ремонтні роботи. Начальник приїхав на об’єкт, щоб подивитися на процес виконання ремонту. За словами присутніх, після того, як Олександр втратив свідомість, працівники поліції довго не хотіли викликати швидку. Але їх нарешті змусили це зробити.

Після медичної допомоги Олександра Ластівку таки відвезли до буцегарні для перевірки на наявність наркотичних засобів в крові. Жодних дзвінків здійснювати не дозволяли. Але ні алкоголю, ні інших речовин не виявлено. Тому його відпустили.

Наразі Олександр Ластівка перебуває на об’єкті. Його затримання не вплинуло на ремонт вулиці Героїв Майдану. Але чому поліція повелась так грубо, досі незрозуміло», – ідеться у дописі компанії.

В управлінні Патрульної поліції у Чернівецькій області пообіцяли прокоментувати інцидент згодом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини