Викладач кафедри військової підготовки за 1500 доларів пропонував «відмазати» від служби в ЗСУ

13.03.2019

Протиправну діяльність задокументували працівники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області спільно з територіальним підрозділом Департаменту захисту економіки НПУ. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Сьогодні, 13-го березня правоохоронці затримали викладача кафедри військової підготовки одного з чернівецьких вишів під час отримання ним неправомірної вигоди.

За півтори тисячі доларів США 53-річний чернівчанин мав домовитися зі службовими особами військкомату та лікарської комісії і таким чином вирішити питання про непроходження військової служби у Збройних силах України.

01_Habar_130319

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 27 (Види співучасників) та частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

02_Habar_130319

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини