Карімова забула як Каспрук «ремонтував» тролейбус

18.02.2019

каспрук тролейбусРадниця екс-мера заплуталась в обіцянках Каспрука

Ще будучи депутатом, у 2013 році, Олексій Каспрук заявив, що не лише говорити вміє, і щоб не виглядати бездіяльним він та його однопартійці зроблять взірцевий ремонт «ветерана» чернівецького тролейбусного парку Škoda 9Tr.

Нам часто Віталій Михайлович закидає, що ми нічого не робимо. Ми беремо на себе зобов’язання зробити кузовний ремонт цього тролейбуса за кошти спонсора. Ми зробимо взірцевий ремонт. Пропонуємо долучитися й іншим підприємствам та установам Чернівців“, – заявив тоді Олексій Каспрук на прес-конференції.

Лише через 4 роки тролейбус силами ЧТУ таки відреставрували, але за кошти громади. Жодної копійки Каспрук та його однопартійці на цей ремонт не дали.

Про те, що обіцянки Каспрука це порожні слова чернівчани знали вже тоді, а згодом лише переконались у часи його керування містом. Чого варта лише обіцянка про 100 тролейбусів з Румунії, які кілька років їхали у Чернівці, але так і не доїхали. Або казка про 65-метрову вежу на Соборній площі.

Зрештою якось маніпуляціями та брехнею, яку вкладала в уста Каспрука його радниця Ірина Карімова, певний час вдавалось «замилювати очі» чернівчанам. Але все ж Олексія Павловича зняли з посади за бездіяльність.

Часом буває, що радниця Каспрука Карімова сама починає забувати, що вони з ним обіцяли, а що ні, і нещодавно обговорюючи проблему тролейбусів написала, що Каспрук не говорив про спонсорські кошти на ремонт тролейбусу.

«Ніде і жодного разу Каспрук не заявляв, що до його реставрації залучали кошти спонсорів», – написала Ірина Карімова.

Тож ми спростовуючи черговий фейк Карімової, надаємо посилання на статтю з обіцянками Каспрука, яка вийшла у виданні до якого в неї є довіра, адже там працює її чоловік.

В одному таки права Карімова. Згадки про те, що спонсорські кошти на ремонт тролейбусу таки залучали немає. Бо з обіцянки за спонсорські кошти зробити взірцевий ремонт тролейбусу, у Каспрука взірцевою вийшла лише обіцянка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи