Олексій Каспрук не планує поновлюватись на посаді?

13.02.2019

КаспрукЕкс-меру легше критикувати зі сторони розбиті дороги у місті, ніж їх ремонтувати.

Знятий за бездіяльність колишній міський голова Олексій Каспрук вчора так полум’яно з трибуни на сесії міськради критикував владу, що забув навіть з’явитись на суд, в якому він, між іншим, нібито відстоює право повернутись на посаду міського голови.

Суд зрештою перенесли на 18 лютого. Але схоже, що екс-мер і не збирається поновлюватись на посаді. Значно вигідніше перебувати в ролі умовної «жертви», цинічно критикувати розбиті дороги та зруйноване місто, навіть не зважаючи, що саме Каспрук своєю бездіяльністю і довів це місто до того ганебного стану в якому зараз перебувають Чернівці.

Каспрук вже працює на вибори до Верховної ради, де він зі сльозами на очах буде розповідати чернівчанам байки про «злих депутатів» і просити його пожаліти та обрати нардепом. Це дасть змогу йому ще кілька років нічого не робити і отримувати гідну зарплатню. Власне це у Каспрука виходило непогано і на посаді мера Чернівців.

Шкода лише, що розмінною монетою для Олексія Павловича в цій виборчій кампанії стануть інтереси та комфорт чернівчан. Це вже показали останні сесії міськради, де він керував зривом одного засідання і спробував зірвати друге.

Каспрук регулярно зустрічається з громадськими активістами, які згодом діють по сценарію і розганяють «зраду» на усіх можливих інформаційних майданчиках.

Та все частіше активісти розуміють, що екс-мер їх банально використовує для здобуття сумнівних політичних дивідендів і відкрито відмовляються від його «підтримки» на сесіях. Поки ще не зрозуміли це підприємці ринку «Буковинський», які наївно думають, що він переймається їх інтересами. Та зрештою вирішувати їм як далі бути, чи вирішити свої питання через діалог та компроміс, як зробили інші, чи й далі слухати деструктивні поради колишнього мера та його команди і брати участь у його передвиборчих технологіях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини