Підприємців ринку «Буковинський» використали політичні лузери (відео)

01.02.2019

5ff70b27-689c-43c2-9829-efc3eaa8e124Вчорашнє пленарне засідання сесії Чернівецької міської ради, фактично, було зірване через розгляд питання щодо надання СП «Ринок Буковинський» в оренду на 15 років земельної ділянки на розі вулиць Небесної Сотні та Комарова.

Незначна група підприємців блокувала вхід до сесійної зали та президію принципово виступаючи проти оренди. Щоправда, у ході бурхливого обговорення з’ясувалося, що ціна цієї принциповості один мільйон доларів. Адже саме за таку ціну підприємці погоджувалися продати свої торгівельні місця СП «Ринок Буковинський». При цьому, підприємці не наводили одних логічних аргументів чому, вони проти оренди. Тож, складалося враження, що людьми просто свідомо маніпулюють. Поява ж у залі знятого за бездіяльність екс-мера Каспрука лише підтвердила цю думку. Екс-мер активно керував процесом протесту та давав вказівки активістам з ринку.

За словами співзасновника СП «Ринок Буковинський», депутата міськради Валерія Чинуша, це питання намагаються перевести у політичну площину, а подібна ситуація вже мала місце декілька років тому і тоді Федорук та Каспрук вже використовували цих людей задля досягнення політичних дивідендів.

Також депутат вкотре наголосив, що з підприємцями треба вести діалог щодо шляхів подальшого розвитку ринку.

Подробиці у сюжеті телеканалу «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи