Для мене дуже важливо мати відкрите спілкування з людьми, щоб боротися за головне – довіру українців, — Наливайченко

19.01.2019

Валентин ОлександровичЩовівторка кандидат на посаду президента України – лідер Громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко спілкується зі своїми прихильниками у програмі «Час Справедливості».

 «Для мене дуже важливо мати відкрите спілкування з людьми, мати можливість щиро донести позицію, щоб мати можливість боротися за головне – за довіру людей. Фактами, конкретними справами і, найголовніше, повною відкритістю, повною відповідальністю перед людьми.

Більше того, я переконаний, що настав час, щоб в українську політику і в українську владу прийшли люди, яким нема що приховувати від власних громадян, які живуть таким самим життям, як наші люди, які ходять в ті ж самі лікарні, як я і моя дружина, які їздять на метро, які платять за тарифи, які звітують в деклараціях. Настав час для української політики бути справді підзвітною та підконтрольною людям», – зазначив лідер «Справедливості».

«Я показую, яким я є зараз, і якою буде українська влада після того, як ми змінимо президента на найближчих виборах. А після цього, до речі, буде і зміна парламенту. Ми справді маємо включити світло справедливості, світло щирості в українській владі. Досить нам вже цих стаєнь, досить цієї кулуарщини, цих офшорів. Усе це відбувається тільки через темряву, через закритість і клановість будь-якої влади, яка приходить. От скільки було президентів? Кожен з них став і є мільярдером. Громадяни України, наші люди, 26 років все біднішають і біднішають. У цьому причина: що влада – це збагачення, а люди кинуті напризволяще. Я бачу місток, який нарешті почне існувати між майбутнім президентом ( і я хочу бути таким президентом) і людьми – місток правди. Місток прямого спілкування і прямої відповідальності», – додав Валентин Наливайченко..

Щодо майбутніх виборів Президента, сам кандидат на посаду Глави Держави розповів: «Вибір для людей – це добре. Вибір має бути. Найгірше – це як у сусідній країні Росії чи у Північній Кореї, коли вибору немає, один і той же цар, коли фальшують вибори у поліцейській державі.

Я виступаю за відкриту демократію, за можливість нашим людям, нашим виборцям мати вибір. Разом з цим, я чітко стою на позиції, що за кожного кандидата мають говорити його справи. Його професійність, його попередні вчинки, його реальна діяльність, його реальна незалежність від олігархів.

Я справді вважаю (цим і відрізняюся від інших кандидатів – і які вже є, і які ще з’являться), що йти в президенти, не маючи стратегічного плану дій для нашої країни, це дурити людей. Перед тим, як ухвалити рішення балотуватися, разом з командою, людьми, які мене підтримують по всій країні, я підготував стратегічний план дій оновлення країни, другий стратегічний план дій – це план відновлення миру. Я чітко залишився на позиції тих справ, які говорять краще за мене: я знищу корупцію, я зроблю так, що влада служитиме людям. Тобто продовжу те, що я завжди і робив, де б я не працював – чи то дипломатом, чи коли відповідав за національну безпеку нашої країни, чи у парламенті в опозиції, чи як громадський активіст, борючись з корупцією на самій горі української влади.

Для мене найголовніше – це принципи, і реалізувати ці принципи, і справді змінити владу, щоб вона служила людям і відповідала перед людьми, – це моє покликання. З цим покликанням я йду в президенти», – наголосив лідер «Справедливості».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини