Рятувальники розповіли, де на Водохреща можна буде пірнути в ополонку

18.01.2019

водохрещаЧернівецькі рятувальники розповіли, де всіх охочим можна буде пірнути в ополонку на Водохреща. Зокрема, безпечних локацій для пірнання буде чотири: на річці Прут це, зокрема, вулиця Донбасівська (територія міського пляжу), район стадіону «Мальва». Крім того, також зануритися пропонують в озеро на вулиці Комарова та у відпочинковому комплекс «Медина» в Садгірському районі.

Саме в цих місцях, за словами начальника сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю УДСНС України у Чернівецькій області Сергія Бабчука, чергуватимуть рятувальники.

На території міського пляжу встановили столи та дерев’яні підлоги. До місця купання у воді проклали трап, аби людям було зручно заходити і виходити з води. Сходи, запевняють, рятувальники збудували до самого дна річки, – пише promin.cv.ua.

“Закупимо чай, лимони, все, що потрібно, аби люди мали чим грітися після холодної води, – запевнив начальник міської рятувальної станції на воді Василь Маник, – температура води сьогодні вранці становила 5 градусів”. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини