Обшанський вигадав підпал свого авто?

11.01.2019

обшанський_машинаПідпалу не було. Такий висновок можна зробити зі слів поліцейських, які прокоментували результати експертизи щодо пожежі в автомобілі Обшанського.

Нагадаємо наприкінці вересня у начальника інспекції з благоустрою Сергія Обшанського горів автомобіль. Тоді він в пості в мережі фейсбук написав, що це був підпал, який він пов’язав зі своєю професійною діяльністю.

«Невже ви вважаєте , що мене це зупинить ? Сьогодні 24.09.2018 , о 03:25 годині ночі невідомі підпалили мій автомобіль.

Впевнений , що підпал машини пов’язаний із моєю професійною діяльністю на посаді начальника Інспекції з благоустрою м.Чернівці , особливо у сфері ЖКГ (на чергову сесію міської ради винесено питання про ліквідацію Інспекції з благоустрою).

Запевняю Вас, що і надалі буду займати чітку позицію згідно чинного законодавства та викривати всі афери “ділкив” з комунальним майном Громади міста! Моє слово – КРЄМЄНЬ!», – написав Обшанський.

Щоправда інформація про підпал наразі так і не підтвердилась. Сьогодні під час прес-конференції начальник слідчого управління  Олександр Чубей повідомив, що за результатами однієї із експертиз слідів характерних для наявності нафтопродуктів чи паливно-мастильних матеріалів там не виявлено, а сторонніх осіб біля автомобілю у той період часу не було.

«На сьогоднішній день призначено ряд експертиз. На даний час є заключення тільки одної із експертиз. Слідів характерних для наявності нафтопродуктів чи паливно-мастильних матеріалів там не виявлено. На автомобілі, на залишках. Інших експертиз ще немає. Тобто не знаємо причину пожежі. Про те, що там була стороння особа у той період часу, то на даний момент у нас таких відомостей немає», – повідомив поліцейський.

Точну причину пожежі буде встановлено після завершення усіх експертиз. Але поки схоже, що хтось вирішив використати недбалий стан свого авто чи банальне замкнення проводки для “піару”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини