Чернівчани підтримують ініціативу міської влади запустити новий тролейбусний маршрут по вулиці Винниченка

10.01.2019

тролейбусУ листопаді 2018 року Чернівецька міська рада ініціювала створення нового тролейбусного маршруту №9, який став би альтернативою маршрутки №9 та сполучав би Соборну площу й Гравітон. Тоді ж на новому маршруті одразу випробували тролейбуси. ЧТУ було готове запустити “рогатих” на новий маршрут наприкінці 2018 року, але запустити “дев’ятки” на маршрут планують вже цього року.

Очільник міста Василь Продан пояснив, коли саме тролейбуси запустять на новий маршрут.

“Щоби відкрити маршрут №9, потрібно завершити ремонт дорожнього покриття на проспекті Незалежності. За документами всі роботи там необхідно зробити до серпня 2019 року. У ці терміни ми обов’язково вкладемося. Відтак одразу ж можна буде запустити і новий маршрут”, – пояснив Василь Продан

У свою чергу, чернівчани підтримали ініціативу про створення тролейбусного маршруту №9, який курсуватиме до Гравітону і запропонували, аби маршрут пролягав через вулицю Винниченка. 

“Враховуючи те, що були закуплені тролейбуси для Садгори, пропоную такі самі пустити по вул. Винниченка.  Такий маршрут міг би починатися з Соборної площі і закінчуватись навіть Калинівським ринком, або Гравітоном! Відпала б потреба в короткому маршруті тролейбуса 1, та перекриє більшість незручних маршруток”, – пише автор петиції Мирослав Білусяк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини