Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим секретаря Чернівецької міськради Василя Продана (відео)

30.12.2018

Пройшов ще один рік. Це був рік важливих рішень на користь нашого міста. Він був насиченим для кожного з нас і для Чернівців в цілому. Разом ми працювали, творили, піклувалися, робили все, щоб життя нашого міста стало кращим.

І багато чого вдалося! А це – і значне відновлення міста, і нові великі проекти, і позитивні зрушення у різних галузях! Все це результат нашої спільної роботи. І нам є чим пишатися в році, що минає. Цей рік довів, що можна багато чого досягти, якщо наполегливо працювати і об’єднуватися навколо хороших ідей. Адже гасло нашого міста – СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ!

Я дякую усім вам за вкладену частину праці і душі у розвиток чернівецької громади та нашої країни. Дякую за терпіння і віру у позитивні зміни! Це дуже важливо саме зараз, коли наші співвітчизники віддають своє життя у боротьбі за мир, спокій та незалежність нашої держави!

Бажаю вам доброго здоров’я, родинного затишку, гараздів, щастя та благополуччя! В кожній чернівецькій оселі нехай панує взаєморозуміння й любов, достаток та радісний святковий настрій! Миру, злагоди, добра і процвітання кожній чернівецькій родині і нашому рідному місту!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини