Наливайченко: «Я переконую партнерів в ЄС підтримати нас у боротьбі з агресором, а у нашій службі розвідки – скандал з російськими паспортами»

14.12.2018

наливайченкоАдміністрація Президента несе відповідальність за перевірку кандидатів, якіпретендують на керівні посади, зокрема в СБУ та контррозвідку. Про це заявив з Лондона лідер Руху «Справедливість», екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи в ефірі телеканалу «112» скандал довкола російських паспортів у родині першого заступника голови Службизовнішньої розвідки Сергія Семочка.

«Відповідальність за перевірку, зокрема й контррозвідувальну, передпризначенням на високі посади, особливо, які йдуть за указами президента, несе Адміністрація Президента», – сказав Наливайченко, додавши, що в АП єспеціальний відділ, які проводить подібного роду перевірку.

Крім того, за його словами, президент Порошенко не міг не бачити біографічної довідки Семочка, яка завжди додається до проекту указу припризначенні кандидата.

Наливайченко зауважив, що якраз зараз перебуває у столиці Великої Британії, і скандал довкола російських паспортів у родині контррозвідниканегативно впливає на імідж України.

«Уявіть, як мені: я переконую британських партнерів підтримувати нас проти російської агресії, а в керівництві нашої Служби зовнішньої розвідкипрацюють люди з такими фактами біографії!» – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини